Tatil için Otel mi Villa mı Uygun?

Otel ile Villanın Farkları ve Seçim Yaparken Dikkat Edilecekler Nelerdir?

Otel ya da villa seçimi yaparken gideceğiniz mekanları önceden araştırmalısınız. Otellerde bazı kısıtlamalar olabilir. İstediğiniz yemeği dışarıdan alıp odanıza çıkamayabilirsiniz. Son anda tuttuysanız belki manzarasını beğenmeyeceksiniz. Günlük kiralayacağınız villalarda ise kendi ev düzeninizi devam ettirmeniz mümkün. Kendi evinizin rahatlığında gibi bir tatil yapacaksınız.

Otel ve Villa Arasındaki Farklar

Muhafazakâr bir aile, tatil planını kendilerinin rahat edeceği mekanlarda yapmayı ister. Otellerde çoğu zaman farklı kesimlerden kişiler olabilir. Villanın rahatlığı bu konuda ortaya çıkar. Sizlere özel korunaklı olan havuzlarda rahat şezlonglar ile ailenizle güneşin tadını çıkartabilirsiniz. İstediğiniz zaman kahvaltınızı yapabilir ya da akşam yemeğini geç yemek isteyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi otellerde yemek saatlerinde bir sistem olur. Saati kaçırdığınız zaman dışarda yemek arayışına çıkarsınız.

Tatil için Otel mi Villa mı Uygun

Otellerde düzenli bir program işler. Kendi kafanıza göre bir mangal ya da barbekü yakamazsınız. Villa kiraladığınız zaman sevdiklerinizle güzel bir mangal eşliğinde akşam yemeğinizi yeme imkanı. Otellerde belirli kısıtlamalar olabilir, villalarda ise her düzen sizin istediğiniz gibi olur. Ailenizle birlikte rahat bir tatil yapmak istiyorsanız villa seçimi idealdir. Tek başınaysanız, otel seçimi yapabilir ve belirli düzenle tatilin keyfini çıkartırsınız.

Villa kiraladığınız zaman kendinizi daha özgür hissedersiniz. Katı kuralların yerine kendi evinizdeymişçesine davranma. Huzurlu bir ortamda ailenizle tatilin keyfini çıkarmak. Ülkemizde muhafazakar aileler için en iyi çözüm kiralık villalardır. Villada bulunan havuz kesinlikle çevreden görünmez. Villa kiralamanın bir avantajı ise aile sayısı üyeleri arttıkça fiyatların düşmesi. Otellerde ise tek bir fiyat vardır ve bu fiyat değişmez. Doğa içinde manzaralı villa seçimi yapabileceğiniz gibi özel korunaklı ve havuzlu villaları da seçebilirsiniz

About Aslıhan Özkan

Check Also

Kapadokya 'da Gezilecek En iyi 20 Yer!

Kapadokya ‘da Gezilecek En iyi 20 Yer!

Kapadokya, Türkiye’nin en popüler turistik bölgelerinden biridir ve benzersiz doğal oluşumları, tarihi yerleri ve kültürel …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir