16 Mayıs 2024 Perşembe

Yeni Sezon Tesettür Giyimler Çok Renkli Ve Şık

Yeni Sezon Tesettür Giyimler Çok Renkli Ve Şık

Her sene olduğu gibi bu yıl da tesettür abiye konusunda oldukça zengin bir seçenek tüm hanımlar için piyasaya çoktan çıkmış durumdadır. Özellikle bu sene daha açık renklerin hakim olduğu birbirinden güzel giyim çeşitleri, model olarak da kişisel zevklere uygun olarak hanımlar açısından büyük bir beğeni toplamaktadır. Ayrıca yaz ayları geldiği zaman tüm hanımlar için birbirinden hoş abiye modelleri büyük bir ilgi görür.

Bu senenin geniş seçenek fırsatı ve farklı, güzel renkleri de yine seçim konusunda tatlı bir zorluk yaşatacak. Yeni sezon için bulut mavisi rengi ile hakim yaka modelleri, tek bir bütün renk olarak oldukça şık bir görünüm vermektedir. Bel kısmının dar olması ve etek bölümünün pileli bir şekilde geniş bir tasarım ile yapılmış modeller, tüm düğü ya da nişanlarda ve hatta özel davetlerde hanımları göz kamaştırıcı bir hale getirecek. Ayrıca koyu kahverengi olan bisiklet yaka ve etek uçlarında dantelleri olan modeller de yine oldukça şık bir görünüm vermektedir. Arka kısımda tül detayı olan yine bisiklet yaka modeller de, özellikle pudra rengi ile harika bir görünüm vermektedir. Bu yıl hanımların dolaplarını süsleyecek olan birçok değişik ve güzel abiye çeşitleri için, sarı ya da saks mavisi ile mor ve elbette siyah renkleri de yine bu yıl büyük bir beğeni ile karşılanmış durumdadır.

 En güzel tesettür giyim çeşitleri

En çok da yaz ayları geldiği zaman birçok değişik tesettür giyim modelleri piyasadaki yerlerini alır. Harika uzun etek modelleri, birbirinden şık ve rengarenk gömlekler, kot ya da keten ve kumaş pantolon çeşitleri ile daha birçok zengin seçenek yeni sezonda yaz ayları adına tüm hanımların beğenisine sunulmaktadır. Elbette tüm bu giyim modelleri dile getirilince her zaman en güzel kombinler akla gelir. Bu sene ise sıcak yaz günleri için ise güzel bir mavi renkli kot pantolon ve beyaz renkli bir bol gömlek ya da hoş bir bluz, harika bir kombin olabilir. Ya da açık renkli ve farklı çiçek desenleri ile özel bir tasarım yapılmış olan uzun bir etek üstüne dantel detayları olan bir bluz veya gömlek de, gökyüzü mavisi ile güzel bir kombin oluşturulabilir. Tabii bu yılın zengin model ve renk seçenekleri göz önüne alındığı zaman burada kişisel tercihler çok daha ön plana çıkıyor. Her hanım kendi zevke göre ama modayı da es geçmeden harika giyim örnekleri bulabilir ve bu yazı şık bir görünüm altında geçirebilir. Üsteli yeni sezon ürünlerini çok uygun fiyatlar bünyesinde satın ala bilir ve arkadaşlar ile buluşmaya y da bir alış verişe çıkarken değişik giyim çeşitlerini deneyebilirsiniz.

 En güzel elbise çeşitleri

Elbette yaz dendiği zaman en çok da birbirinden güzel tesettür elbise modelleri hanımların göz bebekleri olur. Geniş bir seçenek altında her kadının beğeneceği türden modeller de bu sene hanımların önlerine sunulmuş durumdadır. Yaka kısımların dantelli olan bisiklet yaka tasarımı ilke yapılmış, askılı kot elbise modelleri, bu yıl iç kısma giyilecek güzel bir beyaz renk gömlek ile harika bir görünüm vermektedir. Tabii bu yılın modası olan her kısmı ya da belli bölümleri farklı çiçekler ile bezenmiş olan elbise modelleri, tüm hanımların üzerinde çok sık görünecek. Pudra, kırmızı ya da mavi renkleri ile birlikte haki rengi, mor ve her zaman olduğu gibi siyah ile beyaz da yine bu sene elbise modelleri açısından en çok tercih edilen renklerdir.

About admin

Check Also

Davranışsal İktisat Nedir?

Davranışsal İktisat Nedir?

Uzun zamandan beridir ekonominin içerisinde var olan Davranışsal İktisat, kişilerin karar alma mekanizmalarının yalnızca maddiyata …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir