8 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzine Zam Motorine İndirim !!

Son dakika Haberi! dün gece yarısı itibari ile Benzine Zam Motorine indirim geldi. Değişen fiyatlarla birlikte benzine 55 kuruş zam, motorine ise 95 kuruş indirim yapıldı.

Dolar kuru ve petrol fiyatlarındaki artış günden düne değişim göstermeye devam ediyor. Özellikle 2022 yılı içerisinde akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik tüm dünyada etkisini gösteriyor. En son 4 Kasım’da benzinin litresi 1 lira 31 kuruş artmıştı. 15 Kasım’sa ise Motorin grubuna 1,56 TL fiyat indirimi gelmişti.

akaryakıt fiyatları artışını tümden incelemek gerekirse takvimleri 2019 yılında başlayan ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 virüsün yayılmasıyla kasım ayına dönebiliriz.

Benzine Zam Motorine İndirim !!

Benzine Zam Motorine İndirim!!

Günden güne artış gösteren fiyatlar nedeniyle Araç sahiplerinin gündeminden düşmeyen Akaryakıt zamları sürekli olarak araştırılıyor. Benzine iki hafta içerisinde üç kez indirim yapılmasının ardından Bugün ise ani bir gelişme ile benzine zam motorine indirim geldi. Vatandaş bu sabah yeni fiyatlarla karşılaştı. Yapılan fiyat değişikliklerinin ardından Benzin grubunda 55 kuruş zam, Motorin grubunda ise 95 kuruş indirim söz konusu..

Güncel Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar oldu?

Yapılan İndirim Ve zamlar Sonrasında 24 Kasım 2022 Güncel fiyatları Şu şekilde;

  • İstanbul’da Benzinin litresi 20 lira 62 kuruş, Motorin ise 23 lira 89 kuruş,
  • Ankara’da Benzinin litresi  20 lira 79 kuruş, Motorin ise 24 lira 3 kuruş,
  • İzmir’de  Benzinin litresi 20 lira 80 kuruş, Motorin ise 24 lira 6 kuruş

 

 

About Aslıhan Özkan

Check Also

Kurbanlık Hayvanların Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

Kurbanlık Hayvanların Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

 Kurban Kesmek isteyen birçok vatandaş, keseceği Hayvanı Seçerken nelere dikkat etmesi gerektiği konusunu araştırıyor.  Bu …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir