GÖZ KAMAŞTIRAN TESETTÜR GİYİM ÖNERİLERİ

Bir kıyafeti çoklu parçalamaktan ziyade tek parça kombin kullanmak çok daha kolaydır. Burada da tercih edilen parça elbisedir. Özellikle tesettür giyim için en popüler parçalar elbiselerdir. Şık bir elbise seçimi ile altına yalnızca bir ayakkabı bularak bütün kombininizi iki parça ile tamamlamış olacaksınız. Kadın elbise için tesettür giyimde oldukça fazla seçenek bulunmaktadır. Özel günler için kullanılan kadın elbise ile birlikte günlük elbise de kurtarıcı parçalar olup oldukça rahat elbiselerdir. Günlük elbiseleri spor ayakkabılarla, sandaletlerle harika kombinleyip harika bir gün geçirebilirsiniz. Kot elbiseler iler beyaz spor ayakkabı, hasır sandaletler ve daha birçok model ayakkabılarla kombinleyip günün yıldızı olabilirsiniz. Bu elbiseleri de internet mecralarında bulabilirsiniz.

TESETTÜR GİYİM

En Şık Kadın Elbise Modelleri

Elbise modelleri kombinlemeye ve kumaşa göre oldukça çeşitli şekilde tercih edilebilir. Kadın elbise modelleri için başta tercih edilen modellerden birisi kot elbiselerdir. Kot elbiseler her şekilde kombinleyip günlük ve özel günler için tercih edilebilen elbiselerdir. Son yıllarda ise tesettür elbise modelleri üzerinde etnik desenleri fazlaca görmekteyiz. Etnik desenli uzun elbise modelleri ise fazlaca rağbet görmekte.

Rahatlık Arayanlara Günlük Elbise 

Günlük elbise modelleri tesettür giyim için vazgeçilmezlerdendir. Rahatına düşkün kadınlar için oldukça tercih edilen günlük elbise tesettürlüler için oldukça büyük bir kolaylıktır. Özellikle spor giyime yatkın olan günlük elbise çok rahat kombin edilebilir. Ayrıca günlük elbise pikniklerde, alışverişte, iş hayatında ve günün her alanında tercih edilebilir.

Uzun Elbise Kombinleri

Uzun elbise kombinleri  kişilerin zevkine göre değişiklik gösterir. Uzun elbiseleri özellikle tesettür elbise modelleri sayfalarında rahatlıkla bulabilirsiniz. Uzun kot elbiseler hem spor hem şık kombinlenebilir. Bunu yanında elbise modelleri elbisenin kumaşına modeline göre kombinlenmelidir. Ayakkabı ve elbisenin üzerine kullanacağınız şallar kombin seçiminde oldukça önemlidir. Ayrıca ren kombinasyonu ve kumaş yapısı da kombin şıklığının belirleyici faktörüdür. Uzun elbise tek parça oluşu ile kombinleme konusunda çok parçalı ürünlere nazaran daha avantajlıdır. Gerekli alışveriş için kaliteli firmalar aracılığı ile ürün tedarik etmek sizler için daha sağlıklı bir karar olacaktır.

 

 

 

About Aslıhan Özkan

Check Also

Influencer ne demek? Influencer'lar Ne Yapar?

Influencer ne demek? Influencer’lar Ne Yapar?

Influencer, genellikle sosyal medya platformlarında büyük bir takipçi kitlesine sahip olan ve bu takipçileri üzerinde …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir