20 Mayıs 2024 Pazartesi

Tesettürlü Bir Bayanın Tatilde Yanında Mutlaka Olması Gerekenler

Tatil planı yapanlar, heyecan içinde bazı şeyleri yanlarına almayı unutabilirler. Tesettürlü bayanlar özellikle tatile çıkarken yanlarında götüreceği eşyaları daha titiz seçmeli. Gidecekleri ortamda aradıkları kıyafetleri bulamayabilirler ya da istedikleri tarzda giysiler olmayabilir. Tatil fikri başladığı an çantanıza neler koyacağınızın listesini yapmalı ve bildiğiniz alışveriş yerlerinden istediğiniz ürünü almalısınız.

 

Tatile Çıkarken Tesettürlü Bayanların Çantasında Olması Gerekenler

Ailenizle ve sevdiklerinizle güzel bir tatil planı yaptınız. Sıra, çantanıza koyacağınız ürünlere geldi. İlk olarak havuzda veya denizde ya da saunada giyeceğiniz haşema modellerini seçmelisiniz.  Rahat edeceğiniz ve sevdiğiniz renklerden oluşan haşemalar ile çok rahat edersiniz. Son güne bırakır ya da unutursanız, gittiğiniz yerde bulamayabilirsiniz.

Tesettürlü Bayanların Tatil Alışveriş Listesi

Günlük giysi seçiminde özenli olmak gerekir. Sıcak havalarda sizleri terletmeyecek kumaşlardan seçilen elbise ve ferace modelleri ile sıcağın olumsuz etkisini hissetmezsiniz. Keten tarzı kumaşlar yaz ayına özeldir. Pantolon, ferace, pelerin ya da etek modellerini keten seçebilirsiniz. Sizleri terletmeyen penye bluz, saç bonesi, açık tonlarda eşarplar uygun seçimlerdir.

Gece bir davete ya da sevdiklerinizle yemeğe çıkabilirsiniz. Hazırlıklı olmak çok önemli. Yaz gecelerine uygun özel desenler ve nakışlarla gideceğiniz ortamda hem şık durur hem de ne giyeceğim telaşınız olmaz. Keten pantolon ve keten uzun ceketler özellikle gündüz ve gece giyebileceğiniz modellerdir. Yaz geceleri için seçtiğiniz modellerde çok aşırı abartıya kaçmayın.

Valiz hazırlığı yaparken kişisel eşyalarınızı unutmayın. Gideceğiniz ortama göre yedek havlu, saç tipinize uygun şampuan ve kremler, güneşten koruyucu bakım kremleri, güneş gözlüğü gibi eşyalarınızı önceden yerleştirmelisiniz. Sağlık problemleriniz varsa ilaç çantanızı, kapkaç olayları için özel küçük çantalar, kolay yıkanan seccade ve namaz örtünüz mutlaka valizinizde olmalı.

Tesettürlü bayanların tatil planında özenli bir hazırlık yapmaları, gittikleri ortamda rahat etmelerini sağlar. Planlı ve programlı bir liste ile her şeyinizi önceden hazırlarsınız. Tatile gittiğinizde sadece aileniz ve sevdiklerinizle tatilin tadını çıkarmak kalır. Unutmamak gerekir ki gittiğiniz otel ya da apartta sizlerin her ihtiyacınızı karşılayacak ürün bulunmayabilir.

About Aslıhan Özkan

Check Also

Kapadokya 'da Gezilecek En iyi 20 Yer!

Kapadokya ‘da Gezilecek En iyi 20 Yer!

Kapadokya, Türkiye’nin en popüler turistik bölgelerinden biridir ve benzersiz doğal oluşumları, tarihi yerleri ve kültürel …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir