8 Mayıs 2024 Çarşamba

Tatil için Tesettür Giyim Önerileri

Tatil için Tesettür Giyim 

Tatil için nereye gideceğinize karar verdikten sonra sıra o yerlere uygun giyim modellerinin seçilmesi. Deniz kenarında güzel bir tatil yapmak istiyorsanız terletmeyen ve açık renkli tesettür giyim modellerinden yana tercihinizi kullanın. Tunik seçimindeyse özellikle iç kısmında bulunan astarın bedene yapışmamasına ve terletmemesine özen gösterin.

Tatil için Tesettür Giyim Önerileri
Tatil için Tesettür Giyim Önerileri

Tatilde Tesettürlü Bayanlar Nasıl Giyinmeli?

Kapalı bayanların özel tercihi olan haşema mayo modellerinde bu yıl çok farklı renk seçenekleri bulunuyor. Çok koyu tonlara kaçmadan istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Her beden tipine uygun çok çeşitli haşema modelleri olduğu için zorluk çekmeyeceksiniz.

Tesettürlü Bayanlara Özel Tatil Giyim Önerileri

Günlük giyimde kendinizi rahat hissetmeniz çok önemli. Abartılı renk tonlarına kaçmadan kaftan tarzı günlük giyim için ideal. Uzun ve bedeni sıkmayan kaftanlardan tatiliçin yanınıza çeşitli renklerde alabilirsiniz. Uzun kloş ya da balık etekler, ferace modelleri, açık tonlarda eşarplarda her zaman tatilde giyeceğiniz özel seçimler arasında yer alır.

Tatilde Abiye Tesettür Giyimi

Tatilde de sevdiklerinizle ve ailenizle güzel bir yemeğe çıkmak isteyebilirsiniz. Yaz ayına uygun özel nakışlar ve ilginç motifler her zaman abiyelere güzel bir tarz getirecek. Uzun olan elbise modellerini hareketlendiren dantelli modelleri de tercih edebilirsiniz. Saten kumaşlar sizleri terletebilir. Yaz ayına özel terletmeyen kumaşlar her zaman iyi bir seçim.

Tatilde Tesettürlü Bayanlara Günlük Giysi Önerileri

Keten kumaşlar yaz için iyi bir seçim. Elbiselerinizi, pantolon ve eteklerinizi günlük giyim için keten kumaştan tercih ederseniz terlemezsiniz. Keten kumaşları yaz aylarında gece ve gündüz rahatlıkla giyebilirsiniz. Yaz ayına özel kaymayan eşarplar kullanmanız saçlarınızın hava almasını sağlar. Koyu boneler yerine açık tonlarda boneleri kullanmanız önerilir.

Tatil planı yaparken mutlaka kıyafetlerinizi özenli şekilde seçmelisiniz. Gittiğiniz yerlerde sevdiğiniz tarzları bulamayabilirsiniz. Bu nedenle, alışverişe tatil öncesi çıkarsanız herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Sevdiğiniz renkler ve tesettür modasına uygun kıyafetlerle tatilinizi harika geçirme zamanı. Bu sezonun özel desenleri, renkleri ve motifleri yaz modasının yeni renklerinde. Sizleri terletmeyen özel kumaşlardan yapılan kıyafetlerle yazın kavurucu sıcaklarını hissetmeyeceksiniz.

 

About Aslıhan Özkan

Check Also

Kapadokya 'da Gezilecek En iyi 20 Yer!

Kapadokya ‘da Gezilecek En iyi 20 Yer!

Kapadokya, Türkiye’nin en popüler turistik bölgelerinden biridir ve benzersiz doğal oluşumları, tarihi yerleri ve kültürel …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir