Fast Food rekabetinde Türkiye’nin dünyadaki büyük gücü

Dünyada fast food tüketimi hızla artarken bir taraftan da rekabet de buna bağlı olarak hızlı bir şekilde artıyor.

Fast Food rekabetinde Türkiye’nin dünyadaki büyük gücü

Geleneksel Türk lezzetlerini dünya ile buluşturan Simit Sarayı dünyanın 17 ülkesinde göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Helal sertifikalı simitlerini dünyada yüz binlerce müşterisine sunan milli markamız Simit Sarayı lezzet ağına Dubai’yi de ekledi. 15 yıl önce ilk mağazasını açan Simit Sarayı’nın bugün dünyanın dört bir yanında şubeleri bulunuyor. ABD’den İngiltere’ye, Hollanda’dan Suudi Arabistan’a açtığı mağazalarla yoğun ilgi gören Simit Sarayı, hızla büyüdüğü Orta Doğu pazarındaki gücünü şimdi de Dubai’de açtığı ilk mağazasıyla taçlandırıyor.

Fast food pazarında tüketilen ürünlerin zararları tartışılmaya devam ederken sağlıksız yağların, helallik sorunu bulunması muhtemel etlerin olmadığı saf simitleri tüketiciyle buluşturan Simit Sarayı Dubai’de, şehrin en gözde merkezlerinden City Walk Mall’da açtığı ilk mağaza ile yerini aldı.

Simit Sarayı Kimin?>>

Simit Sarayının Şubeleri

Gerek yerel gerek global anlamda markalaşma konusunda Türkçe marka ismi seçimi ile ülkemiz için gurur kaynağı olan Simit Sarayı’nın bulunduğu ülkeler ise şunlar:
Türkiye, ABD, Almanya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Rusya, Fas, Hollanda, Irak, İsveç, İngiltere, Kıbrıs, Kuveyt, Mısır, Sırbistan, Suudi Arabistan ve Ürdün.

Bunların yanı sıra çok yakında Avusturya, Katar ve Lübnan’da da Simit Sarayı lezzetlerini bulma imkanına sahip olacağız.
Kaynak: Helal Platform

About admin

Check Also

29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi Anlamı Ve Önemi

29 Mayıs 1453 İstanbul’un Fethi – Anlamı Ve Önemi

29 Mayıs 1453 tarihi, Bizans İmparatorluğu’nun başkenti olan ve o dönemdeki adıyla Konstantinopolis olan İstanbul’un …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir