Gazze’nin savunma hakkı kutsaldır.

Görünen o ki İsrail’in acımasızca çocuk, kadın, yaşlı, sivil demeden katliamlara devam etmesi, Müslüman devletlerin bu katliama karşı yeterince ses çıkartamaması Katil İsrail’i daha da çok cesaretlendirmekte olduğu görülmektedir.

Amerika ve Avrupa devletlerin bunu fırsat bilerek haçlı ordularını, gemileri ve tüm silahları ile İsrail’e destek olmaları ikiyüzlü politikalarının geldiği son noktayı ifade etmektedir.

gazze
gazze

Aynı Siyonist ve haçlı yaklaşım kendi dindaşları olan Ukrayna’ya karşı insancıl ve her türlü destek vermeleri bunun bir göstergesidir.

Dünyanın dört bir yanında Müslümanlar sömürülmekte, soy kırıma uğramakta ve açlığa terk etmektedir.

Siyonist bir söyleme bürünüş Yahudi katliamcı lığını bütün dünya artık idrak etmelidir.

Dünya İsrail’in gerçek yüzünü görmelidir. Parası ile dünya medyasını satın alarak susturması insanlığın gerçek manada insanlığını kaybettiğinin net bir göstergesidir.

Bu gün boykot edilen İsrail ve Amerikan mallarının yapılan indirimlerle talan ediyor olması gerçekten acı bir ironidir.

İsrail’e açık destek veren hatta yiyecek gönderen bu markaları lanetlemeli, satın almayarak ülkemizde iflas edişlerini en azından Gazze’ye Filistin devletine destek olamıyorsak bu şekilde zayıflatmayı uzun vadede unutmadan düşünmeliyiz

İsrail’in Filistinli Müslümanlara karşı yürüttüğü bu kıyımdan Amerikan ve Avrupa özellikle İsrail’in kurulmasında büyük çaba sarf eden İngiltere’nin de alması gerekmektedir.

Kendini sözüm ona aydın sayıp kalemini satmış olan bazı güruhların aksine Müslüman aydınların daha çok sesini çıkartması şart ve elzemdir.

Bölgede İsrail’in değil Filistin devletinin ve halkının güvenlik sorunu vardır ve bu şekilde bilinen gerçeklerin kabul edilmesi gerekmektedir.

İslami direniş hareketi İsrail’in yalnız bırakılmaması, her türlü desteğin sağlanması Müslümanlar için kardeşlik hakkıdır, unutulmamalıdır ki yarın mahşerde tüyü bitmeden katledilen o yetimlerin iki eli hepimizin yakasında olacaktır.

Filistin Devleti ve Gazze’nin, İsrail’e yönelik savunma saldırılarını kendi güvenliğini sağlama, bombardımanı durdurma ve sivil halkını koruma amacıyla gerçekleştirdiğini bilinmektedir. Gaze ve tüm Müslümanlara göre, İsrail ve havarileri, militarize grupları Gazze’yi bombardımanda tutarak sivil halkı katletmektedir. Gazze bu saldırılara karşı kendini savunma hakkına sahiptir.

israil malları boykot listesi

 

About admin

Check Also

israilde değişen bişey yok

İsrail’de değişen bir şey yok!

Ortadoğu’nun çıbanbaşı konumundaki İsrail, kurulduğu 1948 yılından beri ne yerel ne uluslararası hukuka riayet ediyor. …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir