21 Eylül 2024 Cumartesi

Marmaris’te Gezilebilecek Yerler

Marmaris’te Gezilecek Yerlerden Eğlenceli olan farklı alternatif merkezleri de vardır.  Marmaris Dolphinaryum deniz kıyısında Marmaris ile İçmeleri birbirine bağlayan konumda bir yerdir. Burası inanmayabilirsiniz ama size yunus balıkları ile birlikte yüzme şansı verir. Burada ister yunusların tüketilir ister onların özgürce yüzmesini izleyebilirsiniz . Atlantis su parkı ise Marmaris’in en büyük aqua parkıdır. Burada aile öz ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.   Bu su parkı içinde dalga havuzu, çocuk parkı,  restoranlar, İslami koşullara uygun plajı,  mini golf oyun sahası ile tam bir eğlence ve cazibe merkezidir.

Aynı şekilde, Aqua Dream Su Parkı’nda sağlanmış tesislerde bolca eğlenebilir, modern su kayakları ile mükemmel vakit geçirebilirsiniz.  Aqua Dream Su Parkı tesislerinde helal yiyecek ve içecekler bulabilir, muhafazakâr aileler için hazırlanmış sıcak ve soğuk özel duş alma kabinlerinden de faydalanabilirsiniz.  İslami şartlara tamamen uygun olarak tasarlanan helal otel anlayışı, Marmaris bölgelerinin en çok tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır.

Marmaris’te Gezilebilecek Yerler helal otel

Marmaris’te Gezilecek Yerlerden biri de Marmaris’in sevimli Köyü Köyceğiz ‘dair. Köyceğiz’de dünyada sadece yedi tane bulunan ayaklı göllerden biri olan Köyceğiz Gölü birçok doğa olayına da ev sahipliği yapıyor. Doğayı ve trekking gibi aktiviteleri sevenler için bu konuma yakın helal otel mevcuttur. Tamamen İslami şartların gerekliliklerine göre tasarlanan otellerde sizler de kendi dini inanç ve yaşama biçiminize uygun bir aile tatili yapabilirsiniz.

Marmaris’te Gezilecek Yerler arasında Selimiye,  Söğütköy, Akyaka ve Bozburun gibi Köyleri de mutlaka gezmenizi öneririz. Zira yurtdışı da Söğüt köy saklı cennet olarak adından söz ettirmektedir. Buraya her sene yüzlerce Müslüman aile gezmek için akın eder. Bu bölgedeki helal otel kavramı çok gelişmiştir. Bu nedenle yabancı Müslüman aileler de tatil için sıklıkla tercihte bulunurlar. Helal otellerde kadınlara özel plaj alanları, duş kabinleri, odalar, saunalar, hamamlar ve spor merkezleri bulunuyor. Bu sayede kişiler İslami koşulların gerektiği gibi helal tatil yapmanın keyfini ve rahatlığını buluyor. Sizler de ailenizle birlikte huzurlu ve uygun bir tatil planlıyorsanız Marmaris tam size göre.

Helal otel kavramı, İslami şartlara göre yaşamayı benimsemiş aileler için hizmet veren konaklama yerleridir. Burada bayanlar için birçok farklı ayrıcalık sunulmuştur. Lokanta ve restoranlarda kesinlikle alkol içerikli içecekler satılmamaktadır. Tesettürlü bayanlar için uygun kıyafet ve aksesuar satan mağazalara da ulaşım imkânı tanınmıştır. Kişiler bu otellere kendi araçlarıyla veya toplu ulaşım ile gelmek kolaydır. Helal otel arayışında olan muhafazakâr aileler için yaşamlarını kolaylaştıran, huzurla tatil yapmalarına imkân veren konaklama tesisleridir. Bu sayede herkes özgürce tatilini yaparken ailesi ve sevdikleriyle vakit geçirmenin keyfine varabilirler. Marmaris de bu tür bir tatil için tüm imkanlara sahiptir helal otel bulabilmeniz oldukça güzel bir avantaj sunmaktadır.

Yerli yabancı her kesimden insanın tatil seçeneklerini süsleyen Marmaris eşsiz güzelliklere ve tarihi yapılara sahiptir. Burada sadece denize veya havuza girme aktivitesi yapılmasına gerek yoktur. Tarihi yerleri gezebilmek, farklı gezilerde bulunmak da hem yaz hem de kış için tatil imkânı sunmaktadır. Sizlerde bu fırsatları yakalamak ve güzel anılar biriktirmek için tatil planlamasına hemen başlayabilirsiniz. Erken rezervasyonlar ile taksitli ödeme veya indirimlerden de faydalanmak mümkündür. Ayrıca sevdiğiniz yemekleri de getirmeniz keyifli anlarınızın daha da güzel olmasına yardımcı olur. İsteyen aileler için de özel İslami şartlara uygun tekne turları düzenlenmektedir. Hazırlıklarınız tamamlandığında masmavi suların ve doğa harikası Marmaris’in tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

 

About Aslıhan Özkan

Check Also

Gülhane Parkı 'na Toplu Taşıma ile Nasıl Gidilir?

Gülhane Parkı ‘na Toplu Taşıma ile Nasıl Gidilir?

Gülhane Parkı, İstanbul’un Eminönü semtinde yer almaktadır. Parka ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. İşte …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir