21 Eylül 2024 Cumartesi

İndirim Çadırı Günleri 2018

Mağazalar çeşitli şekillerde müşterileri çekmeye çalışırken son zamanlarda belirli günlerde indirim çadırı konseptine yönelmeye başladılar.
Özellikle büyük şehirlerdeki merkezi lokasyonlarda büyük çadırlar kurularak birçok markanın seri sonu ürünlerini bir araya getirip cazip fiyatlar sunmak şeklinde “çadır günleri” düzenliyorlar.

Sayfa İçeriği

İstanbul İndirim Çadırları

Tarihleri tam belli olmamakla birlikte İstanbul genelinde birçok semtte sık sık indirim çadırları kuruluyor. Buna ek olarak da çeşitli alışveriş merkezleri de garaj günleri, indirim günleri gibi uygun fiyatlı indirimler düzenliyorlar. Bunun yanı sıra markalar da kendi satış mağazalarının yanında veya fabrika arsası geniş olanlar fabrika bahçesinde zaman zaman çadır günleri düzenliyorlar. Şimdilerde faal durumda bir çadır günleri bilgisi bulunmuyor.

Çadır İndirim Günleri Düzenlenen İstanbul İlçeleri

Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Beykoz, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sultangazi, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu.

AVM’lerde Garaj Günleri Ses Getiriyor

Birçok AVM’nin indirim günleri de tüketici tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bunlardan en çok ilgi göreni ise Yenibosna’da bulunan Starcity AVM’nin garaj günleri oluyor. 3-11 Aralık tarihleri arasında tekstilden ayakkabıya, ev dekorasyonundan aksesuara kadar birçok üründe indirimlerle Kırmızı Garaj’da açılacak.

Bunun yanı sıra her hafta indirim düzenleyen AVM’ler ise şöyle:

Kale Outlet Center Çarşamba Pazarı
Olivium Outlet Salı Pazarı
212 Outlet Fırsat Garajı 11 Eylül – 7 Ekim

About admin

Check Also

duzcede deprem

Düzcede Deprem

Düzcede 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi, deperem İstanbul Başta olmak üzere yakın illerden de hissesildi, …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir