Ak Parti’de aday adayları netleşiyor…

Erdoğan Gül, Hafik için geliyor…

2024 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimler için resmi sürecin başlamasıyla birlikte aday adayları da netleşirken adaylar da sahaya çıkmaya başladı. İl merkezinin yanı sıra ilçe belediyelerinde de süreç işlerken, aday adayları resmi başvurularını yapmaya devam ediyor.

Aslen Sivas- Hafik doğumlu olan Yeni Akit Gazetesi Genel Merkez Yerel Yönetimler Koordinatörü Erdoğan Gül de Hafik Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Uzun süre AK Parti teşkilatlarında görev alan Gül, Hafik’e en iyi hizmeti sunabilmek için bu yola çıktığını belirtti.

Erdoğan Gül kimdir?

14 Ağustos 1991 yılında İstanbul’da doğan Erdoğan Gül, aslen Sivas- Hafik’li.

Ön lisans eğitimini İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde birincilikle tamamlayan Gül, onur belgesine layık görüldü.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi iletişim fakültesi halkla ilişkiler alanında Onur derecesi ile bitiren Gül, . Yüksek lisansını İstanbul Ticaret Üniversitesi kurumsal iletişim alanında tamamladı.

Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilir Marka Yönetimi ve Medipol Üniversitesi Kurumsal İletişim programlarını da tamamlayan Gül, genç yaşıyla birlikte sosyal çalışmalar içerisinde bulunmuş, çeşitli vakıf ve derneklerde görevler almıştır.

Gül, halen farklı sivil toplum kuruluşlarında görevini sürdürüyor.

Teşkilatta aktif görevler aldı

Erdoğan Gül, üniversite yıllarında Ak Parti Üniversite Teşkilat başkanlığında da bulundu.

AK Parti İstanbul Güngören Gençlik Kollarında 2014-2018 yıllarında ilçe yönetim kurulunda görev aldı. Genç yaşından itibaren Merter Tekstil Merkezi’ndeki aile işletmesinde yöneticilik yapan Gül 2020 yılından itibaren Akit Gazetesi Türkiye bölgeler koordinatörlüğü görevini sürdürmekte.

Son iki yılda kırka yakın şehire ziyarette bulunan Gül, kamu kurumları, belediyeler, üniversiteler, sanayi odaları ve özel sektör markalarının iletişim ve tanıtım çalışmalarında aktif rol aldı.

Ak Parti 28 Dönem Genel Seçimleri için milletvekili aday adayı olan Erdoğan Gül, 2024 yerel seçimlerde Sivas Hafik belediye başkanlığı aday adayı oldu.

Gül, Evli ve 1 çocuk babası.

 

About admin

Check Also

israilde değişen bişey yok

İsrail’de değişen bir şey yok!

Ortadoğu’nun çıbanbaşı konumundaki İsrail, kurulduğu 1948 yılından beri ne yerel ne uluslararası hukuka riayet ediyor. …

Bu, reklam engellemeyi geri alma işlevini etkinleştirmek için sitenizde dağıttığınız etikettir