Site icon Helal Platform

Üç harfli marketlere Helal Konseptli rakip geliyor

bim sok a101 ucz

bim sok a101 ucz

Türkiye’de discount (indirim) konsepti ile faaliyet gösteren birçok market bulunuyor. Bunların en bilinenleri her köşe başında bulunan BİM, ŞOK, UCZ ve A101 gibi markalar. Şimdi bu marketlere yeni bir rakip daha ekleniyor.

Son zamanlarda tüketicinin artan helal hassasiyeti dolayısıyla helal denetime tabi tutulmuş ürünler rağbet görmeye başladı. Hal böyle olunca marketçilik sektöründe bir takım yenilikler getirilme çabaları helal konseptli indirim marketlerini tüketici seçenekleri arasına koydu.

Yıllardır GİMDES helal sertifikalı ürünleri tüketiciye ulaştıran Afia, yalnızca helal ve doğal ürünlerin satıldığı zincir marketler açmaya başladı.

Afia Market Esenler

Bir evin ihtiyaçlarını karşılayabilecek, helal denetiminden geçmiş hemen her ürünü bu marketlerde bulmak mümkün. Kısa bir sürede 5 şube sayısına ulaşan Afia marketlerin Eyüp, Fatih, Küçükçekmece, Şirinevler ve Esenler şubeleri faaliyete geçti. Hızlı bir şekilde Türkiye’nin her köşesine ulaşmayı hedefleyen Afia Marketler Türkiye’edeki şube ağını tamamladıktan sonra yurt dışına açılmayı hedefliyor.

Exit mobile version