Site icon Helal Platform

Ömer Döngeloğlu Hoca’dan üzücü haber

omer dongeloglu korona son durumu

omer dongeloglu korona son durumu

Kanal 7’de iftar ve sahur programlarında yaptığı sohbet ve okuduğu dualarla bilinen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu koronavirüse yakalandığı ve durumunun iyi olduğu belirtilmişti. Son alınan bilgilere göre de Ömer Döngeloğlu’nun eşi ile birlikte tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğunun belirtilmesi sevenlerini üzdü.

Daha önce, Radyo TV Program Yapımcısı Niyazi Gedik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kıymetli hocamız, hemşehrim ve abim Ömer Döngeloğlu hafif seviyede korona hastalığı geçirmekte olup hastanede tedavi görmektedir.” bilgisini vermişti. Yeni gelen bilgiler ise durumunun ciddi olduğu yönde.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Son alınan bilgilere göre ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun durumunun seyrinin ciddi olduğu yönünde. Kanal 7 ekranlarında keyfine doyum olmayan iftar ve sahur programlarıyla bilinen Ömer Döngeloğlu’nun eşi ile birlikte tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Namaz Platformu “Dua Çağrısında” bulundu

Durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi gelmesi ile birlikte üye olduğu Namaz Gönüllüleri Platformu, Ömer Döngeloğlu ve tedavi gören tüm hastalar için dua çağrısında bulundu.

Çağrıda şu ifadelere yer verildi:

“Korona virüsten tedavi görmekte olan Muhterem ÖMER DÖNGELOĞLU hocamızın ve diğer tüm hastalarımızın âcil şifâlar bulması için, tüm kardeşlerimizi yürekten Allah Teâlâ’ya dua etmeye dâvet ediyoruz. Yüce Rabbimiz “eş-Şâfî” ism-i şerîfi ile sevgili hocamıza ve diğer hastalarımıza âcil şifâlar lûtfeylesin. Âmin.”

Exit mobile version