Site icon Helal Platform

Linkedin Derece Sistemi Nedir?

İletişim ve bilgi çağında sosyal paylaşım platformlarının popülerliği gün geçtikçe artıyor. Kişisel paylaşımlarda bulunma, haber alma, eğlence amaçlarıyla kullanılabilen sosyal ağların içerisinde odak noktası kariyer olan Linkedin, dünya genelinde ilgi görüyor. Bu bağlamda Linkedin, iş dünyasındaki insanların CV oluşturup kolay bir şekilde sergilenmesini, meslektaşlarla iletişime geçilmesini ve bilgi paylaşılmasını sağlayan bir platformdur.

Linkedin Derece Sistemi

 

Linkedin profilinizde birçok kısım bulunmaktadır. Bu kısımlarda sizlerin bir konu hakkında profesyonelliği gibi ifadeleri gösteren derece kısmı vardır. İşte bu noktalara uzmanlık alanınızla alakalı karşı tarafa göstermek istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz. Özellikle iş arayışı içerisinde iseniz sizin profilinize bakan kişilerin ilk dikkatini çekecekleri nokta burasıdır. Bu nedenle dikkatle doldurmanız gerekir ve yanlış bilgi vermemeniz son derece önemlidir.

 

Dünya çapında işini geliştirmek, yeni girişimlerde bulunmak yada yeni iş aramak isteyen kullanıcıların her geçen gün daha da fazla ziyaret ettiği en profesyonel sosyal platform adresidir. Burada güçlü ve başarılı bir profil oluşturmanız bu hedeflere ulaşırken sizi başarıya götürecek en önemli hususlardan biridir.

 

Linkedin gerek masaüstünden, gerek mobil uygulamadan, gerekse de Android sistemlerden web deneyimine ulaşan profesyonel bir ağdır. Linkedin eğitim ve beceri yoluyla uygun hikaye, vitrin fırsatları ve bağlantıları ile ilgili yardımcı olur. Linkedin kullanılması ile video ve fotoğraf yayınlanabilir, çevrimdışı olarak etkinlikler düzenlenebilir, çeşitli gruplara katılabilir, makaleler üretebilir ve daha fazla birçok işlem yapılabilir.

Linkedin Derece Sistemi Nedir?

 

Linkedin Üzerinden Yapılabilecekler

 

Farklı konularda yeni girişimlere atılmak isteyenler için ulaşılması güç olan ya da gözden kaçırılmış fırsatlara yeni kapılar açarak istenilen noktaya gelebilirsin.

 

Linkedin’de Dereceleri Neye Göre Belirlenir?

 

Birinci Derece Nedir?

Linkedin’de profilinde birinci  derece yazıyor ise o kişi sizin en çok ortak bağlantınız olan kişilerden birisidir. Bu birinci derece birden çok kişiye verilebilir.

 

 İkinci  Derece Nedir?

İkinci derece ise birinci derece ile  bağlantınız olanların bağlı olduğu kişilerden oluşur. Yani bir nevi arkadaşınızın arkadaşı gibi varsayılabilir. Bu yüzden ikinci derece olan kişilerle bağlantı kurabilir ve onun birinci derece tanıdığınızla ortak arkadaş olduğunuz için bir samimiyet kurabilirsiniz.

 

 

Linkedin Üçüncü Derece Nedir?

 

 

 

Exit mobile version