Site icon Helal Platform

Honor kimin, hangi ülkenin?

honor hangi ulkenin

honor hangi ulkenin

Son yıllarda Türkiye’de birçok telefon markası boy göstermeye başladı. Bunlardan biri de özellikle A101’de aktüel ürünlerde satışı sıkça yapılan Honor marka telefon. Honor hakkında hangi ülke menşeili olduğu ve sahibinin kim olduğuyla ilgili birçok soru geliyor.

Honor telefonun sahibi kim?

2013 yılında kurulan marka, 20118 yılında Türkiye pazarına giriş yaptı. Çin menşeli olan firma aslında bilindik bir markanın çatısı altında yer alıyor. Huawei Grubu’nun bir alt markası olan firma akıllı telefon pazarında yerini almış durumda.

Huawei daha gelişmiş özellikli telefonlar çıkarmaya başlayınca maliyetleri yükselirken buna bağlı olarak telefon fiyatları da bir miktar yükselmiş oldu. Büyük markaların bir pazarlama stratejisi olarak uyguladıkları, alt gelir grubuna da hitap etmek için uygulanan yönlemle alt markasını piyasaya sürdü. Cezbedici telefon tüketim kültürü ile birçok uluslar arası şirketin iştahını kabartan Türkiye’ye son olarak yine Çin malı olan Oppo markası giriş yapmıştı.

Çin malı akıllı telefon markaları hangileri?

Çin üretimde çığır açan bir sistemle hemen her türlü elektronik cihazı üretebiliyor. Hal böyle olunca birçok alanda Çin markalarını yaygın olarak görmeye başladık. İşte son zamanların en çok satan Çin malı telefonları:

Exit mobile version