Site icon Helal Platform

File Market Kimin?

slider image 8

slider image 8

Türkiye’de yeni markalardan biri haline gelen ve ismini duyuran, duyurmaya devam eden market zincirleri arasında yer bulan File Market kimin? File Market hangi yılda kuruldu?File Market 1995 yılında Türkiye yer almaya başladı. File Marketleri, BİM marketlerinin 2015 yılında müşterilerine satış sunduğu farklı bir yeni modelidir.BİM, ‘File’ isimli marketleri zinciriyle Türkiye ve dünya çapında duyulmuş Migros ve CarrefourSA gibi ve bir çok marketler ile rekabete giriştiği hipermarket konseptinde markettir.  BKZ: Bim Kimin?File Market hangi illerde yer alıyor? File Market Türkiye çapında markalaşmaya devam eden büyük market zincirleri arasında yerini korumaya devam ediyor. Tüm şubelerin adresleri>>

İşte File Marketler bulunduğu iller;

Bursa, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ, Zonguldak ve Sakarya illeri ve ilçelerinde bir çok marketleri yer almaktadır.

File Marketleri gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını iyi veya en iyi kalitede, yüksek kalite ve sürekli düşük fiyatlardan satışa sunulan sağlıklı ve taze ürünlerle ihtiyaçlarını karşılayarak müşteri memnuniyetini kazanmaktır.

File Marketlerinde ortalama 3,500 -4000 farklı ürünü yer almaktadır. Ürünler arasında et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri de yer alıyor.

Exit mobile version