Site icon Helal Platform

Class Petrol Akaryakıt Sahibi Kim, Hangi Ülkenin?

CLASS PETROL KİMİN

CLASS PETROL KİMİN

Genellikle Anadolum şehirlerinde görmeye alıştığımız irili ufaklı briçok akaryakıt firması bulunuyor. Bunlardan biri de Class Petrol.

Son yıllarda yaptığı İstanbul çıkarması ile daha da büyüyen ve göze çarpmaya başlayan Class Petrol yerli bir girişim olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Class Petrol Akaryakıt Sahibi Kim?

Genellikle çok uluslu firmaların hakim olduğu akaryakıt sektöründe kendine yer bulmakta zorlanan yerli şirketlerin devamlılığı önem kazanmaya başladı. Son yıllarda yaptığı yatırımlarla şube sayısı 50’ye yaklaşan Class Oil, Naifoğlu Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Naifoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahsun Uslu’dur.

Uzun yıllar akaryakıt sektöründe toptan satış, petrol taşımacılığı ve istasyon işletmeciliği yapan ClassOil markası altında akaryakıt dağıtıcı lisansı almış ve bu vesileyle %100 yerli sermayeli Class Oil ‘i kurmuştur.

Class Oil yurt genelinde bayilikler vererek kurumsal kimlikli istasyon yatırımlarına başlamıştır. Class Oil Petrol Ürünleri son yıllarda Pazarlama ve İthalat-İhracat, Akaryakıt Depolama ve yurt genelinde bayilikler vererek kurumsal kimlikli İstasyon Yatırımlarına hız vermiştir.

ClassOil %100 yerli sermayesi ile ülkemizin sektöre yatırım yapan önemli kuruluşlarından biri olarak sürekli artan istasyon sayısı ile ekonomiye katkısını artırmaya devam etmektedir.

Exit mobile version