Site icon Helal Platform

Ülker Çokokrem kaç kalori? Ülker Çokokrem kilo aldırır mı?

cokokrem 400gr cam kavanoz

cokokrem 400gr cam kavanoz

Çocukluğumuzda hepimiz annelerimiz beslenme çantalarına koyduğu sürpriz lezzet ile bir öğünümüzü geçirirdik. Beslenmeye her gün farklı bir sandviç ya da hamur işi konuk olurdu. Ama çokokremli ekmek bir başka idi kabul edin. Çokokrem’i marka yapan o beslenme çantalarıdır. Ç”okokremli ekmek” tabiri buradan gelir. Çocukken belki haftada bir ya da iki kere yediğimiz bu lezzet büyüyünce diyet yapanlar için tehlikeli hale geldi. Çünkü adı üstünde ekmeğe sürülen çikolata. Öyle alıştık ya, kaşıkla da yiyemiyoruz.Yediğimizde de hemen ya sivilce ya da hemen kilo olarak kedini dışa vuruyor.

Ülker Çokokrem, sadece çocukların beslenme çantalarını şenlendirmekle kalmıyor. Keklerin süslemesi ve iç malzemesi, çikolatalı tatlıların baş rol oyuncusu ve kurabiyelerin baş tacı olarak da bu lezzetli rolünü kimseye kaptırmıyor.

Ülker Çokokrem’in; 20 ve 180 gramlık blister, 40 gramlık tüp, 350 gramlık fındık ezmesi, 400, 700 ve 1000 gramlık cam kavanoz, 700 gramlık ve 1000 gramlık kase şeklinde birçok çeşidi marketlerde satılmaktadır.

Peki, bu kadar çok çeşidi olan Ülker Çokokrem kaç kalori?

1 gramı 5 kalori olan Ülker Çokokrem’in 400 gramlık cam kavanozunun kalorisine bakacak olursak, 2000 kalori olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ülker Çokokrem’in besin değerlerine bakacak olursak;

Besin Değerleri (1 gram)

Karbonhidrat (g): 0.63
Protein (g): 0.03
Yağ (g): 0.3
Lif (g): 0
Kolesterol (mg): 0
Sodyum (mg): 0.87
Potasyum (mg): 0
Kalsiyum (mg): 0
Vitamin A (iu): 0
Vitamin C (mg): 0
Demir: 0
Exit mobile version