Site icon Helal Platform

Darıca Hayvanat Bahçesi Ulaşım Marmaray

Darıca Hayvanat Bahçesine Marmaray ile Ulaşım

Darıca Hayvanat Bahçesine Marmaray ile Ulaşım

Darıca Hayvanat Bahçesi ülkemizin birkaç hayvanata bahçesinden biridir. 250’nin üzerinde hayvan türü bulunmakla birlikte toplam hayvan nüfusu 3 bin’den fazladır. 1990 yılında kurulan aslın adı Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi (FYZoo) olan işletme her yıl 500 bin civarında ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

Darıca hayvanat ulaşım bilgileri

Marmaray Gebze – Halkalı tren hattı üzerinde, gün boyunca 15 dakikada bir kalkan tren seferleri ile Osmangazi istasyonuna gelebilir ve istasyonda bulunan ücretsiz ziyaretçi servislerini kullanabilirsiniz. Osmangazi tren istasyonu ile park arasında çift yönlü olarak çalışan ziyaretçi servisi ile yapacağınız yolculuk ise 10 dakikadan az sürüyor.

Ücretsiz marmaray ziyaretçi servisleri Osmangazi durağı ve FYZoo’dan hareket saatlerine aşağıdan bakabilirsiniz. *Bayram ve resmi tatillerde hafta sonu hareket saatleri uygulanmaktadır.

Ayrıca Kadıköy’den de hareket eden servisler bulunmaktadır. Kadıköy Evlendirme Dairesinin önünden kalkan servisler ile yaklaşık 1 saat içinde parka ulaşabilirsiniz. Rezervasyon ve fiyat bilgisi için (Beşkaya Turizm) Çağrı Merkezi hattı ile görüşebilirsiniz: 0262 653 1122 / 0549 653 1121

Exit mobile version